Vile na Srebrnom jezeru - Vile Jess & Palermo & Romantika

Opis smeštaja


UR CASA DEL LAGO čini 3 vile za svačiji ukus i želje za lep, opušten odmor.

Vila Jess se nalazi na 50 metara od glavne plaže, u blizini prodavnice, mini pijace, šetališta, košarkaškog kampa TEO4 i brojnih restorana.Vila Jess poseduje dva dvokrevetna i dva trokrevetna studio apartmana i jedan četvorokrevetni apartman sa dve spavaće sobe. Ispred vile je veliki travnjak, pogodan za igru dece.


Vila Romantika nalazi se na samo 60 metara od jezera i glavne plaze. Potpuno je renoviran 2021. godine. Raspolažemo sa 3 dvokrevetna studia i 2 četvorokrevetna apartmana.
Vila Romantika sa ljubaznim domaćinima će vam obezbediti sve što je potrebno da u mirnom naselju okruženi bagremovom šumom prikupite uspomene koje traju večno, doživite zlatne trenutke na Srebrnom jezeru.


Vila Palermo je objekat novije gradnje i poseduje jedan dvokrevetni i četiri četvorokrevetna apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Nalazi se na 90 m od plaže, uz košarkaški kamp TEO4, i pogodna je za smeštaj roditelja dece iz kampa.

Svi studiji i apartmani opremljeni su kuhinjom, mini šporet, frižider, klima, TV prijemnik i WiFi. Svaki od smeštaja ima izlaz na terasu sa stolom i stolicama. Posteljina, peškiri i tečni sapuni i toalet papir.

Obezbeđen parking za vaš automobil po smeštajnoj jedinici. Ispred vila je travnjak pogodan za decu. Ulica pored nije prometna.
Moguć dogovor za ishranu sa dnevnim menijem, sva tri obroka ili pojedinačno u restoranima na plazi,sa kojim imamo saradnju. Rastorani se nalaze na obali.

Imamo iskustva u organizovanom smeštaju sa mogućnošću ishrane ne bazi polupansiona i punog pansiona, za grupe team building, kao i za sindikalne izlete.

Naša preporuka su gosti koji nam se vraćaju svake godine. Radujemo se vašem dolasku!


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 064/43 276 09
Web sitehttp://silverlake.rs/
Udaljenost od centra 50 m
Adresa Bungalovska 9-13

Vile Jess & Palermo & Romantika - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Srebrnog Jezera


Ostali vile na Srebrnom jezeru