Uslovi korišćena portala SMESTAJSREBRNOJEZERO.RS

Portal smeštaj na Srebrnom jezeru je web servis za oglašavanje smeštaja i pružanje informacija o turističkoj ponudi Srebrnog jezera. Sajt smestajsrebrnojezero.rs nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe portal smestajsrebrnojezero.rs ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontaktiranje vlasnika smeštaja i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, recimo za reklamiranje, je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici smeštaja na Srebrnom jezeu su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi Srebrnog jezera, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca portala. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je načinjena licima koji su posetili sajt i došli do netačnih informacija, kao. Takođe su dužnii da nadoknade i štetu koja je načinjena smamo sajtu smestajsrebrnojezero.rs.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Oglasi smeštaj