Apartmani na Srebrnom jezeru - Vila Mirjana

Opis smeštaja


Akcija!!! Avgusta i septembar nocenje 1000 dinara!!! Akcija!!!
Vila Mirjana se  nalazi  na prelepoj i mirnoj obali Srebrnog jezera u naselju Kalinovac, 7 km od turističkog centra Srebrno jezero. Okružena stoletnom šumom sa prednje  i jezerom sa zadnje strane, bez  gužve i buke Vila Mirjana pruža savršeno utočiste od svakodnevnog stresnog i brzog života.Vila Mirjana je izgrađena na 20 metara od jezera i poseduje svoju urbanizovanu betonsku plažu sa tušem.Vila gleda na rumunske planine sa kojih neprestano dolazi osvežavajući povetarac donoseći besprekorno čist vazduh i predivan pogled na izlazak Sunca. Ljubitelji pecanja i aktivnog odmora mogu uživati u odličnim uslovima koje pruža jezero i okolina. Vila Mirjana nudi udobno i mirno prebivalište istovremeno zadržavajući opuštenu, domaćinsku atmosferu.
U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilima,  studio i dvosobni apartmani sa sopstvenim kuhinjama i kupatilima kao i apartman za goste koji dolaze sa kućnim ljubimcima.
Objekat poseduje centralnu opremljenu kuhinju, trpezariju i internetom. Velika terasa u dvorištu okružena je zelenilom sa  mogućnošču korišćenja roštilja, pečenjare i kotlića.
Divni zalasci Sunca i srebrni odsjaj koji jezero tada dobija neće vas ostaviti ravnodušnim. Ukoliko želite odmor bez buke i gužve dobrodošli u vilu Mirjana.

Mogućnost zakupa čitave vile, maksimalan kapacitet 24 osobe. Posebna ponuda za slobodne termine u junu.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja Akcija!!! Avgusta i septembar nocenje 1000 dinara!!! Akcija!!!
Kontakt telefoni 060 15 00 789, 064 22 11 850
Web site
Udaljenost od centra 7000 m
Adresa Srebrno jezero, naselju KALINOVAC

Vila Mirjana - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Srebrnog Jezera


Ostali apartmani na Srebrnom jezeru