Apartmani na Srebrnom jezeru - Privatni smeštaj Ribolovačka priča

Opis smeštaja


Petokrevetni apartman-ceo sprat kuće od 60m2, sa dve spavaće sobe, kompletno opremljenom kuhinjom, potpuno renoviranim kupatilom, klimatizovano, dečija kućica na terasi, pristupna rampa i kupatilo prilagođeno osobama sa invaliditetom.


Kuća-apartman Ribolovačka priča nalazi se u glavnoj ulici na svega 150 metara od šetne staze na Srebrnom jezeru. U bilizini kuće se nalazi prodavnica, Aqua park, plaža, kao i šetalište sa brojnim restoranima i kafićima.
Kuća-apartman se sastoji od: dve spavaće sobe, dvevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa veš mašinom i terasom. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u drugoj spavaćoj sobi dva odvojena ležaja, dok se u dnevnoj sobi nalazi trosed na razvlačenje pogodan za dve osobe. Sve sobe imaju Tv sa kablovskim kanalima i pristup internetu. Kuhinja je opremljena sa kombinovanim frižiderom, šporetom (4 ringle i rerna), aspiratorom, novim kuhinjskim elementima i posudjem za 6 osoba. Kuća-apartman je klimatizovana i poseduje terasu sa baštenskom garniturom. Svim gostima je obezbedjen parking sa video nadzorom. Kuća-apartman poseduje centralno grejanje, pa je pogodna za boravak tokom čitave godine.
Za boravak duži od 7 noćenja, odobrava se popust.

Radimo sa vačerima.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 062 80 10 192
Web site
Udaljenost od centra 150 m
Adresa Jezerska 42

Privatni smeštaj Ribolovačka priča - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Srebrnog Jezera


Ostali apartmani na Srebrnom jezeru