Apartmani na Srebrnom jezeru - Vila El Barco

Opis smeštaja


Vila “El Barco”, objekat čiji sadržaji već četiri godine ispunjavaju najviše standarde modernog turističko - ugostieljskog objekta sa uslugama smeštaja, nalazi se u neposrednoj blizini Srebrnog jezera, na samo 110 km od Beograda. Idealna je za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup.
Atraktivni objekat pastelnih boja, do koga se lako stiže glavnim putem, okružen je zelenilom i u neposrednoj je blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta, plaže i aqua parka. Oduševiće Vas atipični, moderni enterijer i prijatna rasveta, kombinacija koja u potpunosti odgovara potrebama savremenog gosta.Za naše goste u sklopu objekta obezbeđen je parking sa video nadzorom.
Ukupan kapacitet objekta je 47 ležaja, od kojih su 35 standardni (francuski ležaji ili odvojeni kreveti), a u funkciji je i 6 dvoseda na razvlačenje za po dve osobe (pozicionirani u dnevnim sobama). Pored interesantnih arhitektonskih i dizajnerskih rešenja koja će oduševiti i najistančaniji ukus, smeštajne jedinice su opremljene televizijom, klimom, frižiderom, fenom, terasama i kuhinjom (jedino apartman 11 nema kuhinju).


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja pozvati
Kontakt telefoni 063 199 58 09
Web sitehttps://www.elbarcovila.com
Udaljenost od centra 600 m
Adresa Jezerska 2, Srebrno Jezero

Vila El Barco - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Srebrnog Jezera


Ostali apartmani na Srebrnom jezeru